marți, 1 decembrie 2009

1 Decembrie "mincitoresc"




Cu mare speranta in suflet am adormit duminica seara ca voi veni luni la munca, iar marti 1 Decembrie cand foarte multi vor sta acasa voi fi si eu una dintre cei care nu muncesc in aceasta zi.
Minciuna!!! "Pai ce tara arde si baba se piaptana?, Nu draga vom munci, trebuie sa plece revistele in tipar si poate maine, 1 decembrie dai si tu coperta aia la Confort si chiar ar trebui tot pe 1 decembrie sa facem si sedinta foto. Hai la treaba, suna pana reusesti".
Va vine sau nu sa credeti pe 1 decembrie la ora 7:00 in picioare si la munca! Altii care sfideaza colegii vin pe la 9:00.
Cu toti nervii intinsi la maxim si cu toata treaba la coperta Interior, totul a fost un ras continuu. O zi frumoasa totusi, insa la munca. AAAA si salariu???? Nu, nu se poate azi ca sunt inchise bancile. Poate totusi maine, insa cred ca nu ca s-ar putea sa nasca sau se va simti rau si nu vom avea niciun semn despre banutii nostrii. La ce ne trebuie noua salariu la timp??? Nu avem nevoie de bani, putem munci si pe gratis...
Asa ca la final: ce s-ar intampla daca nimeni, dar absolut nimeni nu ar munci. Este imposibil!!! Asa ca munciti, voi cei care trebuie sa faceti acest lucru chiar si de 1 decembrie, cu drag si spor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu